16a_compressed

16a_compressedBilo koje tetovaže koje su tattoo majstori napravili samo za Vas, mogu se smatrati tetovažama “po narudžbi”. Neke početničke i uobičajne tetovaže mogu se uklopiti u tu kategoriju ali to je rijetkost.
Većina početnika ne shvaća da je daleko najbolja osoba za crtanje tetovaže koje su zamislili tattoo majstor koji će ih tetovirati. Pronalaženje tattoo mjastora koji će napraviti crtež i onda drugoga koji će napraviti tetovažu nije najbolji način postizanja najbolje tetovaže. Učiniti ćete sebi i tattoo majstoru veliku uslugu ako vam isti tattoo majstor napravi i crtež i tetovažu. Tattoo mjasotri imaju drastično drugačije sposobnosti i stilove, pa kada rade crtež rade ga u skladu s vlastitim sposobnostima i stilom. Nadalje, tattoo majstor se treba osjećati uključen i povezan s umjetn
ošću koju prakticiraju kako bi bio inspiriran i tako obavio posao što je najbolje moguće. S nekoliko iznimki, kvalitetni umjetnici su prezaposleni crtajući za klijente koji im plaćaju da bi radili crteže za klijente koje će netko drugi tetovirati.

447