tattoo tocka realisticne tetovaze

Postoje tattoo majstori koji su sposobni raditi tetovaže koje izgledaju kao fotografije na Vašoj koži. Pošto su oprema, pigmenti i tehnike tetoviranja tijekom posljednjih godina napredovali, vješti tattoo majstori mogu stvoriti najrealističnije tetovaže ikad. Fotorealistične tetovaže uistinu pružaju razne opcije.

tattoo tocka realisticne tetovaze

Ipak, majstori i slični kolekcionari trebaju imati na umu da je koža kao medij kao što smo prethodno rekli, prilično “fluidna”. To jest, pigmenti tetovaže pod kožom migriraju, izblijeđuju, i mijenjaju se tijekom vremena pa hiperrealistične tetovaže sa sitnim detaljima koji izgledaju čudesno kad su gotovi mogu se tijekom godina izobličiti.

To znači da samo iskusan realističan tattoo majstor koji može doista razumjeti kožu i njena ograničenja može stvoriti dugotrajne fotorealistične radove na koži. Pri izradi fotorealističnih tetovaža uvijek se koristi prava fotografija kao referenca, a jednako je važno pronaći pravog majstora za taj zadatak jer te tetovaže zahtjevaju visoko specijalizirane tehnike. Sve se u tetovaži može prikazati realistično, čak i zamišljene stvari. Sve ovisi o vještini tattoo majstora i umjetničkoj viziji.

229