Tattoo Točka je lanac tattoo studija sa dugogodišnjim iskustvom koji okuplja profesionalce u svrhu promicanja kvalitetnog tattooing-a.

Pronaći nas možete na dvije stalne lokacije, u Zagrebu i Rijeci, te preko ljetnih mjeseci na tri dodatne lokacije, na Zrću te u Makarskoj i Crikvenici.

Team

Tattoo Tocka

Tattoo Točka  je lanac studija sa dvije stalne lokacije, te tri sezonske odnosno ljetne poslovnice. Prvi studio je otvoren još 1998. godine u Rijeci te od tada vizija studija je okupiti tattoo majstore sa ciljem pružanja usluge ljudima kroz ljubav tattoo majstora prema samoj umjetnosti tetoviranja.  Svaka tetovaža je umjetničko djelo kreirano individualno po potrebama i viziji klijenta, gdje naši tattoo majstori dolaze do izražaja svojim talentom i vještinama dobivenim dugogodišnjim iskustvom i kvalitetnom edukacijom. Danas je Tattoo Točka lanac salona koji okuplja preko 20 članova te obitelji, kvalitetnih tattoo i piercing majstora koji vole svoj posao i trenutno ga obavljaju na pet lokacija u Hrvatskoj. Tokom cijele godine nas možete posjetiti na adresama u Zagrebu i Rijeci. Tokom ljetnih mjeseci nas možete pronaći na dodatne 3 lokacije na Jadranu, u Makarskoj i Crikvenici te na Zrču. Sve tetovaže u svim salonima se rade sa visokim higijenskim standardima i educiranim tattoo majstorima. 

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko Vas nešto zanima. Čekamo Vas!

single-image

Poslovnice

ZAGREB

Ulica fra Filipa Grabovca 15

RIJEKA

CRIKVENICA

ZRCE

MAKARSKA

Pronađite nas na socijalnim mrežama